Världsliga ting

Borde fixa till min hemsida, men jösses vilken lång startsträcka jag behöver för den sortens uppdrag. Så blir det när man anlitar ett webbhotell specialiserat på lurigheter: varenda gång jag lyckas kavla upp ärmarna och grotta ner mig i koder och mallar och efter mycket slit slutligen tycker mig få till det så ändrar webbhotellet genast alla sina grundförutsättningar så att det inte längre går att komma åt sin sida utan att ändra på hele skiten med länkar, formateringar, banderoller och guvetallt. Blir rätt så grinig bara jag tänker på det.

Satte därför härförleden allt mitt hopp till stadsbibliotekets lilla gratiskurs om hur man gör sin egen webbplats med hjälp av WordPress. Säger som Kevin Kline: Disappointed!!! För väl där var det inte så mycket svar på praktiska problem och lösningar utan mest hur man marknadsför sig. Med hjälp av Facebook och Google. Jaja. Det kanske är bra att veta, men det var inte alls det jag trodde att infon skulle handla om.

Slutsats: Här behöver verklighetsflyktas. Så jag gör som norrmännen och sätter tänderna i lite “påskekrim” även om det är en vecka för sent. Har för ändamålet bunkrat upp med 4 deckare (eller är det kriminalhistorier?) som vunnit stor uppskattning i de breda läsarlagren. Ska bli spännande! Alltså att se om jag kan sälla mig till den allmänna uppfattningen och äntligen bli som folk.

  1. Jag är pilgrimen av Terry Hayes
  2. Det fördolda av Hjort Rosenfeldt
  3. Pansarhjärta av Jo Nesbø
  4. The killer inside me av Jim Thompson
Advertisements